DPP

Přeprava zboží ze sídla společnosti jen z toho důvodu, aby příjemce viděl na zásilce adresu sídla společnosti je neekologická, časově a ekonomicky náročná varianta, jak zajistit, aby na zásilce byla „správná“ adresa odesilatele. Toto nastává obzvláště v případech, kdy je do procesu zainteresována třetí strana. 

Oslovte zahraniční odběratele lokální adresou

Rozšiřování obchodní aktivity a potenciálu do zahraničí je výzva pro každého podnikatele. Pakliže s vaší firmou expandujete do země, kde při nákupu preferují lokální poskytovatele, budete se potýkat s velkou konkurenční nevýhodou. Pro tyto případy je možné opatřit zboží adresou shodnou se zemí příjemce. Jste prodejce z Čech, ale odběratel v Německu preferuje německého dodavatele? Pomocí neutralizace adresy opatříme vaše zboží německou adresou, ačkoliv zboží odesíláte z Čech. Jednou z možností je opatřit zboží vaší zahraniční adresou, přestože fakticky sídlíte a odesíláte zboží z České republiky. Jako druhou variantu můžete využít možnosti našeho zahraničního zastoupení. V tom případě bude jako země a adresa odeslání uvedena GO! adresa v Německu.

Chraňte své obchodní tajemství

Jste zprostředkovatelem prodeje zboží? Nakupuje u vás odběratel zboží, které nakupujete u svého dodavatele? Pro maximální rychlost a efektivitu doručování, vyzvedneme zboží u vašeho dodavatele, opatříme adresou sídla vaší společnosti a doručíme přímo k vašemu odběrateli. Neutralizace adresy v tomto případě slouží jako ochrana obchodního tajemství. V obchodní výměně figuruje pouze adresa sídla vaší společnosti, ale veškeré třetí strany zůstávají v anonymitě.

zdroj : GO!