Reliant Group

Featured
Reliant Group
Logistický adresář STATUS
OK
Ulice
U Habrovky 1562/11A
Město
Praha 4 - Krč
PSČ
14000

Reliant je česká společnost založená v roce 1993 orientující se primárně na logistické poradenství, logistické vzdělávání v oblasti moderní dopravy, spedice, výroby a obchodu. Aktivně působíme při získávání finančních prostředků z evropských zdrojů pro naše klienty, poskytujeme dotační poradenství k výzvám v rámci operačního programu Zaměstnanost. Zástupce společnosti Reliant je členem Expertního týmu ministra dopravy ČR, zastoupení máme i v prezídiu České logistické asociace.

Mezi naše nejvýznamnější aktivity patří každoroční pořádání mezinárodní logistické konference SpeedCHAIN, největší odborné logistické akcev regionu CEE, kterou jsme v roce 2016 rozšířili o novou tradici odborné národní logistické konference SpeedCHAIN Slovakia. Ta se stala vyhledávaným národním setkáním logistických odborníků na Slovensku. Logistické konference SpeedCHAIN mají jako jediné každoročně prokazatelný nárůst nejen zařazených témat, ale i přednáškových sekcí a návštěvníků z celého světa.

Reliant je také vydavatelem logistického magazínu LogisticNEWS zaměřeného na výrobu, obchod a supply chain a logistického časopisu LogisticFOCUS pro slovenský trh. Aktivně se podílíme i na rozvoji internetové komunikace s logistickou veřejností, součástí portfolia našich produktů je i přední český logistický portál eLogistika.info. V září roku 2016 jsme nově uvedli na trh evropský logistický portál www.eurologport.eu.

V Reliantu věříme v nutnost intenzívního logistického networkingu mezi logistickými profesionály navzájem stejně jako v komunikaci mezi profesionálními poskytovateli logistických služeb a jejich zákazníky, partnery a dodavateli. Proto vznikly postupně i další komunikační platformy, na kterých pracují naši konzultanti u reálných zákazníků ve výrobní a obchodní sféře. Velmi populární je networkingová akce Reliant Drive4LIFE pořádaná každoročně na mosteckém polygonu ve spolupráci s našimi partnery pro jejich významné zákazníky a nejrůznější odborné konference a akce na míru.

V únoru 2021 jsme představili zcela nový formát s názvem Reliant BroadCAST, který nabízí možnost sledovat diskuzi věnovanou aktuálním logistickým novinkám ovlivňujícím podobu a fungování logistiky a celého dodavatelského řetězce prostřednictvím moderovaných rozhovorů předních odborníků na tato témata.

Rozhovory můžete sledovat z pohodlí domova na YouTube nebo poslouchat na cestách prostřednictvím Spotify, Apple podcast, Soundcloud.

 
Reliant GROUP produkty:

mezinárodní logistická konference SpeedCHAIN
odborná logistická konference SpeedCHAIN Slovakia
logistické akce na míru a odborné konference
Drive4LIFE - logistický networking na polygonu
Reliant BroadCAST - komunikační platforma
MEDIA zastoupená časopisem LogisticNEWS, magazínem LogisticFOCUS a mezinárodním logistickým portálem European Logistics Portal
firemní logistické vzdělávání a rekvalifikační kurzy
logistické poradenství

Webová stránka
Telefon
+420 241 442 821
IČO
49702726
DIČ
CZ49702726