GX SOLUTIONS BOHEMIA, s. r. o.

GX SOLUTIONS BOHEMIA, s. r. o.
Logistický adresář STATUS
Incorrect data
Ulice
V Oblouku 114
Město
Čestlice
PSČ
251 01

Vyvíjí, poskytuje a navrhuje užitečné monitorovací systémy.

Společnost zastřešuje veškeré služby spojené s implementací telematických řešení, poradenství při integraci monitoringu do IS, včetně vývoje řešení na míru. Dodá řešení pro sledování různých vozových či strojových parků, tak pro sledování osob, vyhodnocování jízd řidičů nebo software pro sledování a řízení přeprav s ohledem na dispečerské řízení a bezpečnost přepravy. Specializací je pak průmyslová telemetrie např. vysokozdvižných vozíků bez ohledu na stáří a typ, či monitoring elektro-jeřábů. Benefitem těchto řešení je objektivní sledování techniky i obsluhy s možnosti zavádění lean metod ve výrobě a prevence bezpečnosti v areálech. Zaměřujeme se také na sledování spotřeby paliva, mobilní aplikace, jako je např. mobilní kancelářský software pro práci se zakázkami a přepravami nejen pro dispečery, či sledování pohybu vozidla on-line ve smartphonu.

Dodáváme:

GPS monitoring
Telemetrické řešení
SW a HW řešení na míru zákazníka
Odborné konzultace, poradenství a školení
Servisní služby

Náš cíl

Jsme zapáleni pro užitečné softwarové řešení, které neskončilo jednorázovým použitím. Zázemí, zkušenosti a získané know-how chceme využívat pro partnerství a optimální spokojenost zákazníka.

Naše vize

Pokračovat v inovacích řešení. Přinášet nové možnosti využívání softwaru nejen při monitorování vozidel a strojů a nejen v dopravě. Zobrazit důležitost telemetrie v moderních IT řešeních, bez kterých nelze spravovat flotilu efektivně, ať jste v obchodě, službách, dopravě, stavebnictví nebo průmyslu...

Webová stránka
Telefon
+420 558 448 411
Fax
+420 558 448 411