KARDEX s.r.o.

KARDEX s.r.o.
Logistický adresář STATUS
Clear
Ulice
Petrská 1136/12
Město
Praha 1
PSČ
11000

Kardex Remstar je členem skupiny Kardex – globálního partnera na poli intralogistických řešení a předního poskytovatele automatizovaných skladových systémů a systémů pro manipulaci s materiálem. Kardex Remstar vyvíjí, vyrábí a poskytuje servis pro dynamické skladové a vychystávací systémy.

Jsme stabilním partnerem našich zákazníků po celou dobu životnosti jejich automatizovaných zařízení nebo komplexních automatizovaných řešení, a to od posouzení požadavků zákazníka přes plánování projektu a jeho realizaci až po servis systémů vytvořených na míru. Naše automatizované systémy zajišťují vysokou provozuschopnost v kombinaci s nízkými náklady na provoz. Skupina Kardex zaměstnává celosvětově přibližně 1 900 zaměstnanců ve více než 30 zemích. Skupina Kardex Holding AG je od roku 1987 zaregistrovaná na švýcarské burze.

Kardex s.r.o. je dodavatelem automatizovaných skladových systémů pro průmysl a kanceláře na celém území České republiky. Zaměstnává více než 30 zaměstnanců a klade maximální důraz na kvalitu svých služeb v oblasti prodeje a servisu. S více než 3 000 nainstalovanými systémy u našich zákazníků na celém území České republiky a s více než dvacetiletou tradicí na českém trhu patříme mezi nejstabilnější partnery v oblasti intralogistiky pro celou řadu českých a mezinárodních firem. Díky servisním centrům v Praze, Brně a Ostravě jsme schopni kromě inovativních a technicky vyspělých produktů poskytovat také prvotřídní komplexní servisní služby. Svým zákazníkům nabízíme také nejkomplexnější portfolio servisních smluv na trhu. Jsme silným partnerem pro váš business!

Telefon
+420 224 8144 20
IČO
26192128
DIČ
CZ26192128