FIPACK s.r.o.

FIPACK s.r.o.
Logistický adresář STATUS
OK
Ulice
T.G. Masaryka
Město
Ústí nad Orlicí
PSČ
56201

Firma Fipack s.r.o. od roku 2005 pomáhá firmám odstraňovat přepravní škody a snižovat náklady na fixaci zboží na paletách, pomocí nových technologií.

Jednou z těchto technologií je protiskluzový nástřik ekologického ( na vodní bázi) adhesiva, které zabraňuje posuvu zboží po sobě a při minimálních nákladech zabraňuje přepravním škodám, a zároveň nahrazuje nebo omezuje fólie, vázací pásky, ochranné rohy atd. A tím dochází k snížení nákladů na fixaci. Tento produkt nezanechává pevné lepivé zbytky, nijak nepoškozuje povrch balení , neovlivňuje recyklovatelnost, na povrchu je takřka neviditelný.

Další technologii jsou protiskluzové proložky, které zabraňují posuvu zboží po sobě. Jedná se proložku z různé gramáže papíru na které je nanesena protiskluzová vrstva. Rozměry a gramáž proložky přizpůsobíme požadavků zákazníka. Naše proložky lze používat opakovaně.

I technologie  PE pytlů s protiskluzovou úpravou zcela nebo částečně odstraňuje fólie. Máme dvě varianty light a standard. Light je pouze drsný povrch pytle, u varianty standard je přidán pruh netkané textilie, který působí jako suchý zip a brání posuvu pytle.

Jsme také dodavatelem průmyslových lepidel.

 

Webová stránka
Telefon
+420464600561
  • FIPACK s.r.o.
  • FIPACK s.r.o.
  • FIPACK s.r.o.