DPP

[quote]Už jste někdy zažili hackerský útok? Možná, že ano, a ani o tom nevíte. Pravděpodobně jste už slyšeli o vydírání (ransomware), podvodu (phishing) či zneužití počítače (malware, cryptomining). Stále častěji takovým útokům čelí sítě a IT vybavení v malých a středních firmách.[/quote]

Tyto firmy totiž věnují ochraně IT menší pozornost než velké korporace, a bývají proto snadnějším cílem. Rizikem v těchto firmách jsou také zaměstnanci, kteří nevědomě či dokonce vědomě data majitelů firem ohrožují. Abyste dokázali tato rizika efektivně zvládnout, měli byste pochopit proč a jakým způsobem k útokům dochází a preventivně jim předcházet.

Jste u vás ve firmě odpovědní za provoz počítačové sítě a ochranu dat? Naše školení je určeno právě vám. Získáte nové dovednosti, bude vás to bavit a ještě vám to usnadní práci. Tématem jsou:

Hackerské útoky a obrana proti nim .

Během školení budeme reálně demonstrovat řadu útočných technik a detailně vysvětlíme, jak se jim bránit. Účastníci získají praktické dovednosti a postupy, jak v praxi zavést potřebná bezpečnostní opatření. Absolventi školení získají certifikát.

Pro koho je školení určeno

Školení je určeno pro ICT koordinátory ve školách a správce firemních sítí

Obsah školení

Během školení se dozvíte o nejčastější motivaci hackerů a způsobech jejich útoků. Seznámíme vás zejména s útoky na hesla, s útoky na úsudek uživatele, na bezdrátové sítě, útoky MITM, na zranitelnosti USB portů, útoky na mobilní a pevná zařízení, zranitelnosti SW a zranitelnosti síťové infrastruktury.

V rámci praktické ukázky se stanete účastníky několika druhů reálných napadení abyste získali osobní zkušenost, jak jednoduché je „zabezpečenou“ počítačovou síť ovládnout. Až zjistíte, jak hackerské útoky fungují, naučíme vás, jak se jim efektivně bránit a jak zabezpečit vaši síť a technologie proti neoprávněnému vniknutí a zneužití.

Během školení budou pravidelné přestávky s drobným občerstvením. Registrujte se včas, počet účastníků je omezen kapacitou učebny

Cena školení

pro školy 2 925 Kč včetně DPH (sleva 25 %)
pro firmy 3 225 Kč bez DPH

 

Lektor

Tomáš Matějíček se věnuje kybernetické bezpečnosti a správě IT již více než 13 let od ukončení studia informatiky. Vede útvar bezpečnosti IT, je certifikovaným auditorem kybernetické bezpečnosti. Konzultuje s klienty používání IT s ohledem na bezpečnost a efektivitu a navrhuje a určuje budoucnost rozvoje IT ve firmách a školách

 

Množství účastníků je omezeno kapacitou učebny.

Kdy: 21. 2. 2019 09:00 – 15:00
Kde: Bystřany, Teplická 306

 

Přihlásit zde…