DPP

[quote]Logistická jízda je po dvou letech opět na scéně a opět plná inspirace z reálné logistické praxe. Prostě logistika až na dřeň! Logistická akce, která je prokládaná logistickou praxí tak, jak od konference očekáváte. Zapište si do svých diářů datum 23.- 24.4.2020! Akci pořádá Jaroslav Bazala se svou Logistickou akademii, což je vždy zárukou kvalitních případovek a reálného obsahu.[/quote]

 

Logistic ride bude opět v Ostravě a jak jinak než v Dolních Vítkovicích. Opět se můžete těšit na bohatý program plný zajímavých témat, které pro vás připravují odborníci napříč širokým spektrem logistiky. Logistics Ride není žádná nudná konference s hromadou promo materiálu, je to jízda od začátku až do konce. Je to akce logistiků pro logistiky, budou zde případové studie, projekty z praxe, rady a tipy od profesionálů. Naše logistická jízda je doplněna vydatným networkingem a jednou velkou živou logistickou afterparty. To bude Logistic ride 2020.

 

Zažil jsem za svůj profesní život mnoho konferencí a musím říct, že Logistics Ride 2016  byla opravdu jízda. Spád, zajímavá vystoupení, žádná hluchá místa. Přátelské prostředí a výborná organizace, to vše mě opravdu nadchlo. Působím přes 35 let ve stavebnictví a díky Logistické akademii  jsem si uvědomil, kolik toho máme společného. Také jsme začali na stavbách používat slovo Logistika. Mít totiž správný materiál, pracovní síly, stroje ve správný čas a na správném místě, to u nás ve stavebnictví platí dvojnásob.“ Tak okomentoval jeden z ročníků Ing. Ivo KÖHLER, MLOG., ale stejně pochvalně se vyjadřuje řada dalších praktikujících logistiků.

 

Logistika má ve svém okruhy spoustu špičkových profesionálů, kteří mají za sebou skvělé projekty a jsou ochotni se o své zkušenosti s jejich realizací podělit, předat know-how, prodiskutovat čísla a otevřeně o všem mluvit. I v pro rok 2020 máme nachystané případovky, čísla, reálné případy, úspěchy i neúspěchy.

 

Malá ukázka témat, na které  se můžete těšit v roce 2020:

  • Cesta domů – Michael Rada
  • Smart factory logistics – Tomáš Pelikán
  • Logistika ve světě e-commerce – Konstantin Margaretis
  • Proč digitalizovat logistiku – Kamil Košťál

 

To byla jen malá ochutnávka z témat pro Logistics Ride 2020. Připravujeme pro vás další zajímavé postřehy z praxe, tak si nezapomeňte zapsat datum 23. – 24.4.2020.

 

Celá šíře logistiky ve dvou dnech v Ostravě. Buďte u toho s námi. Jízdenky jsou již prodeji a můžete si je zakoupit na našich webových stránkách www.logisticsride.cz .

 

Zdroj : Logistická akademie