DPP

Noví zákazníci řídí rozvoj společnosti, ale ne všichni budou spolehlivým a čestným partnerem. Riziko je proto vlastní povaze obchodních vztahů, a proto se vyplatí zaměřit se na řešení, která se mu pomohou vyhnout. Takovou službou je SafePay, která zajistí výplatu finančních prostředků z faktury, i když se vymáhání dlužníka nezdaří.

Služba SafePay nabízená společností Transcash garantuje 87% návratnosti finančních zdrojů z faktury. Jde o nástroj podporující smírné vymáhání pohledávek a působí jako dodatečná ochrana před dopady jeho selhání. Ne každý podnikatel má čas, ochotu a finanční prostředky bojovat o peníze, které mu dlužník vinen u soudu. SafePay vám umožňuje vyhnout se takovému obratu událostí při relativně nízkých nákladech a garantuje zaplacení většiny fakturované hrubé částky v případě selhání vymáhání pohledávek.

Kdo může používat SafePay?

Služba garantovaných plateb je dostupná všem zákazníkům využívajícím služby vymáhání pohledávek Transcash ve verzi s doplňkovými moduly. Důležité je, že SafePay lze spustit jak v případě vymáhání pohledávek na náklady věřitele, tak i dlužníka. Formality související s uzavřením smlouvy nebo změnou jejích ustanovení, aby bylo možné používat SafePay, lze vyřídit online.

Faktury, na které se vztahuje služba SafePay, musí pocházet z Polska – dlužníkem musí být subjekt registrovaný v Polsku. Věřitelé ze zahraničí se tak mohou pomocí SafePay chránit před dluhy od polských dodavatelů.

Poslední podmínkou pro použití SafePay je čas. Máte dva kalendářní dny na rozhodnutí, zda má být reklamace pokryta službou. Rozhodnutí lze učinit na panelu služeb zákazníkům zaškrtnutím příslušného políčka.

Operace SafePay krok za krokem

Krok 1: Případ nahlásíte ke smírnému vymáhání pohledávek na náklady dlužníka nebo na vaše náklady.

Krok 2: Zahájíme vymáhání pohledávek, jehož průběh můžete sledovat v Panelu služeb zákazníkům.

Krok 3: V Panelu je návrh na přejetí aplikace garantovanou platební službou SafePay. Chcete-li jej spustit, musíte přijmout smluvní podmínky.

Krok 4: Jakmile dostaneme vaše peníze zpět, zaplatíte provizi za úspěch. Pokud dlužník nezaplatí, vyplatíme vám garantovanou částku.

Co to stojí?

SafePay je dodatečné zabezpečení procesu vymáhání pohledávek, které může skončit dvěma způsoby. Když se peníze vrátí, dostanete 100 procent. Částka a provize za Transcash je 11,9 procenta (min. 195 PLN čistého). Pokud se však vymáhání ukáže jako neúčinné, vrátíme vám 87 % z hrubé částky. Nahlášení případu a jeho vyřízení je zcela zdarma.

Zdroj  :TransCash